LUKA CZER CEPAT SEMBUH DENGAN SET BERPANTANG.

Bersalin secara pembedahan ataupun czer adalah lebih rumit penjaganya,apatah lagi jika jarak kehamilan dalam waktu terdekat.Bukan hanya seketika namun bertahun tahun untuk memastikan luka jahitan betul-betul elok.

Ini kerana lapisan perut kita dipotonh berlapis-lapis dan luka dalaman yang kita sendiri tidak boleh nampak seperti bersalin normal

Related image


Ramai yang bertanya bersalin czer nie perlu ke makan set berpantang?Bagi cik azza sendiri wajib tak kiralah anda bersalin czer ataupun normal,Kerana set berpantang secara tidak langsung akan membantu proses pemyembuhan luka dalaman yang kita alami dengan lebih cepat.Selain dari itu set berpantang akan membantu kita akan lebih bertenaga dalam masa kita menjalani proses berpantang.

Jangan kita lupa bersalin normal ataupun czer tetap mengeluarkan  tenaga yang banyak dalam penjagaan berpantang ye.


SET BERPANTANG UNTUK BERSALIN CZER SUPAYA LUKA CEPAT SEMBUH.





Vitamin B Complex Dengan Asid Folik 

  • Vitamin B Complex berfungsi melegakan sistem saraf dan memberikan ketenangan kepada seluruh sistem badan. 
  • Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu berpantang. 
  • Membantu meningkatkan pembentukan sel darah merah. 
  • Menukarkan makanan yang diambil kepada tenaga, ibu akan lebih bertenaga serta menghindari kegemukan sebab kalori dari makanan tidak tersimpan dalam badan. 
  • Memelihara kulit dan lapisan-lapisan kulit dan menstabilkan penghasilan melanin, hasilnya kulit makin lembut dan cerah. 
  • Pengambilan yang konsisten akan mengurangkan tanda regangan kulit – stretch marks. 

VitaLea (Multivitamin) 


  • Vitalea sangat penting untuk ibu berpantang. 
  • Membekalkan 23 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh tapi sukar di dapati semasa berpantang sebab banyak makanan yang perlu dielakkan. 
  • Disaluti spirulina yang kaya dengan vitamin dan mineral. 
  • Mengandungi zat besi, elemen yang paling diperlukan unuk penghasilan darah merah untuk menggantikan darah yang hilang semasa bersalin serta mengelakkan pucat dan tidak bermaya. 

Vitamin C 

  • Vitamin C mengandungi elemen penyembuhan dan lekatan yang bertindak sebagai pencantum dan penyumbuh luka. 
  • Membaik pulih sel dan tisu yang rosak. 
  • Meningkatkan imuniti sistem pertahanan badan, faedah ini akan turut mengalir dalam susu badan dan bayi juga akan mendapat manfaatnya. 
  • Membantu pembentukan kolagen, menganjalkan kulit. 
  • Mengandungi BioFlavonoid yang berfungsi mencantikkan dan mencerahkan kulit, pengambilan secara konsisten dan berterusan akan mengurangkan stretch marks dan parut. 
  • Sebiji Vitamin C bersamaan dengan 7 biji buah oren. 



 ESP – Susu Soya Protein 

  • ESP Susu Soya Protein baik untuk penghasilan susu yang banyak serta tinggi kandungan antibodi. Ibu Berpantang dan Ibu Menyusu digalakkan mengambil ESP Susu Soya Protein.
  • Pengambilannya sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman. 
  • Mencantikkan kulit. 
  • Memejalkan otot. 
  • Membantu dalam penurunan berat badan. 
  • Membantu menambah penghasilan susu ibu. 
  • Membekalkan tenaga dan kecergasan badan. 


Ostematrix (Kalsium) 

  • Ostematrix adalah kalsium. 
  • Bagi ibu yang banyak mengalami luka jahitan bersalin, selalunya berasa takut, fobia atau kurang selesa untuk meneran, terutamanya ketika ingin membuang air besar mahupun air kecil. 
  • Pengambilan Ostematrix sangat membantu pergerakan usus bagi menghindari masalah sembelit. Melegakan segala kekejangan otot akibat duduk terlalu lama di kalangan ibu berpantang. 
  • Merehatkan otot dan saraf semasa sedang tidur dan ibu akan berasa sangat segar bila bangun pagi. Memenuhi keperluan kalsium untuk tulang, otot dan gigi,mengelakkan kejadian rosak gigi serta kerapuhan tulang. 
  • Membantu penghasilan susu ibu yang banyak. 
  • Perlu diketahui bahawa Kalsium adalah antara komponen yang penting dalam penghasilan susu ibu. 


Alfalfa 

  • Alfalfa Shaklee merupakan tumbuhan yang mengandungi terlalu banyak manfaat kesihatan. 
  • Kaya dengan serat, protein, amino asid, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. Memerangkap lemak yang telah dicairkan oleh Lecithin dan akan membawa keluar dari badan. 
  • Juga merupakan galactagogue iaitu herba membanyakkan penghasilan susu ibu. 

Jangan tengok dan rasa rugi tau kerana SET BERPANTANG SHAKLEE boleh ambil ketika hamil lagi,So lepas bersalin terus je sambung makan tak ada masalah.Jimat kan.Beli untuk kehamilan sekali gus untuk berpantang dan lepas berpantang boleh slim gojes gitu..

SAYA NAK ORDER SET INI MACAM MANA?

Senang je anda boleh je terus klik SET BERPANTANG SHAKLEE dan bila dan siap abang GDEX@CITYLINK akan hantar terus ke depan rumah anda.
Dan jangan lupa ye wasap cik azza untuk cara pengambilan.

Nak Murah ?boleh je wasap cik azza 
01132045363
Email :-azl1za@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

MERAMAS TERLALU KUAT PUNCA PAYUDARA KENDUR - CIK AZZA POT PET.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

BERAT BADAN SUSAH TURUN KENAPA? CIK AZZA POT PET